Smakfull Løvenstad i Lillestrøm - RestaurangMenyn

Kurlandsveien 21 A, Lillestrøm


Åpningstider idag: 11:00 - 23:00

RecensionerMariam
14/11/2022
Overstekt døner som da resulterte til at den smakte plast! smakløst !!
Ruben
30/10/2022
Grei, mindre porsjon en vanlig og mindre grønnsaker og kjøtt
Arman
28/10/2022
Kald mat - drikke manglet..

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Smakfull Løvenstad i Lillestrøm. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Smakfull Løvenstads meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Smakfull Løvenstads åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Smakfull Løvenstad i Lillestrøm. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Smakfull Løvenstads meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Smakfull Løvenstads åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Vem bjuder?

På den här webbsidan hittar du information om Smakfull Løvenstad i Lillestrøm. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Smakfull Løvenstads meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Smakfull Løvenstads öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.