Everyday Gyros & Pizza i Kristiansand - RestaurangMenyn

Kirsten Flagstads vei 1,, Kristiansand


Åpningstider idag: 13:00 - 22:00

RecensionerLinn
27/07/2022
Pizzaen var PERFEKT! Må skryte masse av de som jobber på Gyros! Levering var også helt fantastisk denne ganga 💖
Sissel
07/07/2022
Veldig god!🙂
Anette
02/07/2022
Hamburgerbrødet var brent. Pommes friten til kebabtallerkene hadde ikke fått rent ordentlig av seg, så svømte i olje -ganske kvalmt og ble derfor ikke spist opp. Manglet pitabrød på den ene retten.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Everyday Gyros & Pizza i Kristiansand. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Everyday Gyros & Pizzas meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Everyday Gyros & Pizzas åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Everyday Gyros & Pizza i Kristiansand. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Everyday Gyros & Pizzas meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Everyday Gyros & Pizzas åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Låta någon annan laga maten idag?

På den här webbsidan hittar du information om Everyday Gyros & Pizza i Kristiansand. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Everyday Gyros & Pizzas meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Everyday Gyros & Pizzas öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.