Montana Grill & Pub i Kristiansand - RestaurangMenyn

Markens gate 20A, Kristiansand


Åpningstider idag: 12:30 - 21:00

RecensionerKawthar
23/10/2022
Maten var veldig ekkels og ikke spislig. Hadde ikke noe smak. Dette er andre gangen jeg spiser fra montana og siste gang. Maten dems er veste maten jeg noen gang har spist.
Petter
18/09/2022
Kald
Per
24/07/2022
Super

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Montana Grill & Pub i Kristiansand. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Montana Grill & Pubs meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Montana Grill & Pubs åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Montana Grill & Pub i Kristiansand. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Montana Grill & Pubs meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Montana Grill & Pubs åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Dags att fylla på med ny energi?

På den här webbsidan hittar du information om Montana Grill & Pub i Kristiansand. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Montana Grill & Pubs meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Montana Grill & Pubs öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.