Will.I.Juice i Kristiansand - RestaurangMenyn

Gyldenløvesgate 11, Kristiansand


Åpningstider idag: 09:00 - 17:00

RecensionerCaroline
15/10/2022
Veldig god mat og drikke. Ba om å få uten rødløk, men fikk en rett med masse rødløk. Stod «uten rødløk på lokket».
Αθηνά
27/09/2022
There was a chicken bone in my tortilla.
Maria
01/07/2022
Litt lite mat i forhold til pengene. Men veldig godt.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Will.I.Juice i Kristiansand. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Will.I.Juices meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Will.I.Juices åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Will.I.Juice i Kristiansand. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Will.I.Juices meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Will.I.Juices åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Taggad på lite käk?

På den här webbsidan hittar du information om Will.I.Juice i Kristiansand. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Will.I.Juices meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Will.I.Juices öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.