Burger bordello i Kristiansand - RestaurangMenyn

Markens gate 8, Kristiansand


Åpningstider idag: 15:00 - 22:00

RecensionerKristian
20/11/2022
Maten var kald og forsinket. Første gang jeg bestilte fra dere, og må si at jeg ikke er fornøyd.
Joakim
12/11/2022
helt topp
Anastasia
28/10/2022
God burger. Bacon pomfri hadde tørr bacon og pomfri, lite dressing på toppen så smakte tørt og veldig salt

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Burger bordello i Kristiansand. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Burger bordellos meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Burger bordellos åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Burger bordello i Kristiansand. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Burger bordellos meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Burger bordellos åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Dags att fylla på med ny energi?

På den här webbsidan hittar du information om Burger bordello i Kristiansand. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Burger bordellos meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Burger bordellos öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.