Indian Spice i Kristiansand - RestaurangMenyn

Kristian IV's gate 19, Kristiansand


Åpningstider idag: 14:00 - 21:00

RecensionerEgil
08/11/2022
litt for flytende.
Andreas
06/11/2022
brødet var bløtt og fant en plastbit i butter kyllingen
Linda
03/11/2022
nan brødet var ikke godt, det var seigt kjøttet var heller ikke så mørt som en forventer i en slik rett. Måltidet i sin helhet var rett og slett en liten nedtur.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Indian Spice i Kristiansand. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Indian Spices meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Indian Spices åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Indian Spice i Kristiansand. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Indian Spices meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Indian Spices åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Skämma bort dig själv med ett restaurangbesök?

På den här webbsidan hittar du information om Indian Spice i Kristiansand. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Indian Spices meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Indian Spices öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.