Skagen Pub i Kristiansand - RestaurangMenyn

Markens gate 5, Kristiansand


Åpningstider idag: 15:00 - 21:00

RecensionerEven
17/09/2022
Kald og tilnærmet uspiselig.
Richard
27/08/2022
Hamburgeren var rett å slett uspiselig ( gikk rett i søpla ) vet ikke om det var gammelt kjøtt . Verste burgeren noen sinne
Leni
20/07/2022
Perfekt!

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Skagen Pub i Kristiansand. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Skagen Pubs meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Skagen Pubs åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Skagen Pub i Kristiansand. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Skagen Pubs meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Skagen Pubs åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Är det matdags?

På den här webbsidan hittar du information om Skagen Pub i Kristiansand. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Skagen Pubs meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Skagen Pubs öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.