Start Grill & Pizzeria i Kristiansand - RestaurangMenyn

Dronningens gate 71, Kristiansand


Åpningstider idag: 14:15 - 23:00

RecensionerHenry
06/11/2022
Bestilte 2 retter med spesielle ønsker. Men kommentarene var tydeligvis ikke lest. Feil på begge rettene. En rett levert med brød / gluten. Andre retten levert med dressing. Skuffet.
Auron
05/11/2022
Manglet saus
Stina
30/10/2022
Fikk kebabkjøtt når jeg bestilte kylling pluss manglet en brus

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Start Grill & Pizzeria i Kristiansand. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Start Grill & Pizzerias meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Start Grill & Pizzerias åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Start Grill & Pizzeria i Kristiansand. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Start Grill & Pizzerias meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Start Grill & Pizzerias åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Sugen på mat?

På den här webbsidan hittar du information om Start Grill & Pizzeria i Kristiansand. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Start Grill & Pizzerias meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Start Grill & Pizzerias öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.