Alhoot Kiosk i Kristiansand - RestaurangMenyn

Vestre Strandgate 31, Kristiansand


Åpningstider idag: 11:30 - 22:00

RecensionerKristine
01/08/2022
Fikk feil pizza, en av dessertene manglet også
Alexander
15/07/2022
De leverte aldri fries jeg bestilte, og mate smakte kjedelig
Anett
09/07/2022
Jeg ba om mat uten agurk og tomat. Fikk med begge deler. Med tanke på allergi, må dere passe bedre på.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Alhoot Kiosk i Kristiansand. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Alhoot Kiosks meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Alhoot Kiosks åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Alhoot Kiosk i Kristiansand. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Alhoot Kiosks meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Alhoot Kiosks åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Äta ute idag?

På den här webbsidan hittar du information om Alhoot Kiosk i Kristiansand. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Alhoot Kiosks meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Alhoot Kiosks öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.