Buns N' Roses i Kristiansand - RestaurangMenyn

Stålveien 1, Kristiansand


Åpningstider idag: 13:30 - 21:00

RecensionerRebekka
20/11/2022
Fikk feil bestilling. Dårlig
Bjørn
18/11/2022
Burgerne var gode di bare hadde det ikke vært for altfor forsinket levering som gjorde maten kald.
Anne
12/11/2022
Super godt! Kommer garantert tilbake 🤩🤩🤩

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Buns N' Roses i Kristiansand. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Buns N' Roses meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Buns N' Roses åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Buns N' Roses i Kristiansand. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Buns N' Roses meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Buns N' Roses åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Vad blir det för mat idag?

På den här webbsidan hittar du information om Buns N' Roses i Kristiansand. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Buns N' Roses meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Buns N' Roses öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.