Hos Naboen i Kristiansand - RestaurangMenyn

Markens gate 19, Kristiansand


Åpningstider idag: 11:00 - 22:00

RecensionerSiren
11/11/2022
Maten var kald, alt for sen
Lasse
09/09/2022
Betalte ekstra for kjøtt, ost og guacamole. Skrev i kommentarfeltet at jeg ønsket jalapeno. Var ingen guacamole. Ingen jalapeno. Ikke noe salsa eller rømme i det hele tatt. Denne var tørr og kjip:(
Sonja
23/08/2022
Synd at aviolien smakte majones og ikke hvitløk ☹️

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Hos Naboen i Kristiansand. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Hos Naboens meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Hos Naboens åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Hos Naboen i Kristiansand. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Hos Naboens meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Hos Naboens åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Vem bjuder?

På den här webbsidan hittar du information om Hos Naboen i Kristiansand. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Hos Naboens meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Hos Naboens öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.