Happy Time Pizza - Kristiansand Sentrum i Kristiansand - RestaurangMenyn

Dronningsgate 12-16, Kristiansand


Åpningstider idag: 12:00 - 22:00

RecensionerTalleiv
21/11/2022
Maten bruker lang tid på å komme så den blir kald før vi får den hjem.
Noah
20/11/2022
Maten var levert kald og hadde ikke tilpasset ordren
Iman
18/11/2022
Ble levert når maten var sykt kaldt

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Happy Time Pizza - Kristiansand Sentrum i Kristiansand. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Happy Time Pizza - Kristiansand Sentrums meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Happy Time Pizza - Kristiansand Sentrums åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Happy Time Pizza - Kristiansand Sentrum i Kristiansand. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Happy Time Pizza - Kristiansand Sentrums meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Happy Time Pizza - Kristiansand Sentrums åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Äta ute idag?

På den här webbsidan hittar du information om Happy Time Pizza - Kristiansand Sentrum i Kristiansand. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Happy Time Pizza - Kristiansand Sentrums meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Happy Time Pizza - Kristiansand Sentrums öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.