The Little House i Kristiansand - RestaurangMenyn

Kirsten Flagstadvei 5, Kristiansand


Åpningstider idag: 14:00 - 20:00

RecensionerTerje
20/10/2022
Maten var god, men viktig å levere maten til riktig adresse. Det klarte dere ikke. Vi måtte ut for å lete etter sjåføren…bruker dere gps?
Aurora
25/09/2022
Sushi var god, men suppen smakte helt forferdelig
Betina
20/03/2022
Utrolig god mat

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om The Little House i Kristiansand. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på The Little Houses meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også The Little Houses åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om The Little House i Kristiansand. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på The Little Houses meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også The Little Houses åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Time for a meal?

På den här webbsidan hittar du information om The Little House i Kristiansand. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på The Little Houses meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även The Little Houses öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.