Lara's Kjøkken i Kristiansand - RestaurangMenyn

Vestre Strandgate 24b, Kristiansand, Kristiansand


Åpningstider idag: 14:00 - 21:00

RecensionerMurr
02/11/2022
litte pomfri og ingen grønnsaker eller noe på side man kan spise
Sonja
03/09/2022
Bestilte sprite 0,5 og fikk sukkerfri sprite 0,33. Lite tilbehør.
Alex
03/09/2022
Fikk ikke ost, sylteagurk eller tomater på burgeren, som bestilt og beskrevet. Valgte CokaCola som drikke, men fikk CokaCola Zero. (småpirk), brødet var tørt, og ingen krydder på fries.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Lara's Kjøkken i Kristiansand. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Lara's Kjøkkens meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Lara's Kjøkkens åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Lara's Kjøkken i Kristiansand. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Lara's Kjøkkens meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Lara's Kjøkkens åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Låta någon annan laga maten idag?

På den här webbsidan hittar du information om Lara's Kjøkken i Kristiansand. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Lara's Kjøkkens meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Lara's Kjøkkens öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.