Le's Kitchen i Kristiansand - RestaurangMenyn

Tollbodgata 2, Kristiansand


Åpningstider idag: 15:00 - 21:00

Recensioneryidnekachew
08/11/2022
alt
Christian
05/11/2022
Helt ok, fikk ikke drikke som bestilt
Trine
04/11/2022
God mat, men halve maten hadde falt ut i posen. Vær derfor obs på eskene..

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Le's Kitchen i Kristiansand. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Le's Kitchens meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Le's Kitchens åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Le's Kitchen i Kristiansand. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Le's Kitchens meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Le's Kitchens åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Är det matdags?

På den här webbsidan hittar du information om Le's Kitchen i Kristiansand. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Le's Kitchens meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Le's Kitchens öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.