Dal Pizza & Asiatisk Mat i Jessheim - RestaurangMenyn

Folkeparken 13C, Jessheim


Åpningstider idag: 12:15 - 22:00

RecensionerKim
21.11.2022
maten var kald når jeg fikk den og måtte varme opp selv. samt att pommesfriten ikke var ferdig. noen var sprøe og gode mens andre var veldig blaute og smakte rart
Peter
1.11.2022
Veldig god calzone. Veldig god thai mat. Men skulle ønske det var mer ris til maten. Tommel opp herfra
Julia
30.10.2022
Fikk ikke med dressingen min🥲

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Dal Pizza & Asiatisk Mat i Jessheim. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Dal Pizza & Asiatisk Mats meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Dal Pizza & Asiatisk Mats åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Dal Pizza & Asiatisk Mat i Jessheim. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Dal Pizza & Asiatisk Mats meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Dal Pizza & Asiatisk Mats åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Dags att fylla på med ny energi?

På den här webbsidan hittar du information om Dal Pizza & Asiatisk Mat i Jessheim. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Dal Pizza & Asiatisk Mats meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Dal Pizza & Asiatisk Mats öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.