Alzaiem i Haugesund - RestaurangMenyn

Haraldsgata 155, Haugesund


Åpningstider idag: 11:00 - 22:00

Recensionersilje
21.11.2022
Pizzaene var ikke helt ferdigstekte. Har tydeligvis hatt det meget travelt, men ordren var klar en god stund etter oppsatt tid.
Espen
7.10.2022
Pizzaen var grusom. Pizzaen var helt bløt, ikke gjennomstekt i det hele tatt. Alt for mye ost som gjorde at pizzaen ikke ble skikkelig stekt. Oreganokrydder som stjeler smaken fra kjøttet.
Vegard
2.10.2022
Good quality and very filling, but I'd probably go for a more "normal" pizza (from the menu) next time.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Alzaiem i Haugesund. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Alzaiems meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Alzaiems åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Alzaiem i Haugesund. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Alzaiems meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Alzaiems åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Lyxa till det med lite god hämtmat?

På den här webbsidan hittar du information om Alzaiem i Haugesund. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Alzaiems meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Alzaiems öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.