Egon Haugesund i Haugesund - RestaurangMenyn

Smedasundet 93, Haugesund


Åpningstider idag: 11:00 - 22:00

RecensionerDominika
7.11.2022
kald
Espen
4.11.2022
Smakte tamt og lite i fht pris betalt. Brus ble også glemt, tredje gang jeg bestiller fra egon og de glemmer brus. 50kr for en halvliter du ikke en gang får er for dårlig.
Daniél
1.11.2022
Søtpotetfries var kun noen få på bunnen av esken, og hele måltidet hadde lite smak. Altfor lite mat for pengene!

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Egon Haugesund i Haugesund. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Egon Haugesunds meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Egon Haugesunds åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Egon Haugesund i Haugesund. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Egon Haugesunds meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Egon Haugesunds åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Vad blir det för mat idag?

På den här webbsidan hittar du information om Egon Haugesund i Haugesund. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Egon Haugesunds meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Egon Haugesunds öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.