Haugesund Pizzeria i Haugesund - RestaurangMenyn

Haraldsgata 178, Haugesund


Åpningstider idag: 12:00 - 22:00

RecensionerMona
23.10.2022
God kebabrull og pitakebab! Veldig mye kjøtt. Egentlig kunne jeg tenkt meg mer salat/grønnsaker og mindre kjøtt, men det er jo smak og behag.
Lene
22.10.2022
Smaken var god, men savnet kebabdressing på kebabpizzaen. Trodde det var standard, men må kanskje bees om utenom.
Stine
5.10.2022
Dårlig

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Haugesund Pizzeria i Haugesund. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Haugesund Pizzerias meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Haugesund Pizzerias åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Haugesund Pizzeria i Haugesund. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Haugesund Pizzerias meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Haugesund Pizzerias åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Dags att fylla på med ny energi?

På den här webbsidan hittar du information om Haugesund Pizzeria i Haugesund. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Haugesund Pizzerias meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Haugesund Pizzerias öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.