Peppes Pizza Hamar i Hamar - RestaurangMenyn

Østre Torg, Hamar


Åpningstider idag: 11:00 - 21:00

RecensionerKlas
11.11.2022
Maten var i og for seg god, men sjåføren fra Foodura fant ikke frem. Vi måtte ha 2 ktlf samtaler til å forklare lokasjonen. Jeg måtte også sende et bilde fra Google Maps. Pizzaen var kald når han kom
Maud
6.11.2022
Veldig god
Stine
21.10.2022
Liten, trudde den var stor

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Peppes Pizza Hamar i Hamar. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Peppes Pizza Hamars meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Peppes Pizza Hamars åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Peppes Pizza Hamar i Hamar. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Peppes Pizza Hamars meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Peppes Pizza Hamars åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Taggad på lite käk?

På den här webbsidan hittar du information om Peppes Pizza Hamar i Hamar. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Peppes Pizza Hamars meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Peppes Pizza Hamars öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.