Jafs Briskeby Grill Sentrum i Hamar - RestaurangMenyn

Vangsvegen 131, Hamar


Åpningstider idag: 11:30 - 21:00

RecensionerVidar
7.11.2022
Står det er salat med i pakken så forventet å få litt ved siden av burgeren. Burgeren var litt tørr og det var veldig lite salat i den også. Smaken var iværtfall god.
Ida
29.10.2022
Burger var god, men pomfri var helt våt
Sofie
3.10.2022
Fryktelig dårlig leveringstid. Ventet i 2 timer før maten kom

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Jafs Briskeby Grill Sentrum i Hamar. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Jafs Briskeby Grill Sentrums meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Jafs Briskeby Grill Sentrums åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Jafs Briskeby Grill Sentrum i Hamar. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Jafs Briskeby Grill Sentrums meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Jafs Briskeby Grill Sentrums åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Time for a meal?

På den här webbsidan hittar du information om Jafs Briskeby Grill Sentrum i Hamar. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Jafs Briskeby Grill Sentrums meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Jafs Briskeby Grill Sentrums öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.