Hos Martin i Fredrikstad - RestaurangMenyn

Torsnesveien 16,, Fredrikstad


Åpningstider idag: 11:15 - 20:00

RecensionerLillann
27/08/2022
Et pluss for stort kjøttstykke, men dessverre så smakte det brent av bernaisesausen, potetbåtene og grønnsakene var dvaske. Legg heller med grønn salat og legg potetbåtene i når kunden kommer.
Ståle
12/08/2022
Så ut som pizzaen hadde vært i krigen. Og osten var dårlig stekt. Bilder er tatt!
Morten
11/06/2022
Ribbeburgeren var elendig tørt kjøtt i kombinasjon med en svor som lignet tyggegummi var elendig. Ingen klatre å spise opp denne. Pizzaen er den beste jeg har spist i Fredrikstad, fantastisk.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Hos Martin i Fredrikstad. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Hos Martins meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Hos Martins åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Hos Martin i Fredrikstad. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Hos Martins meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Hos Martins åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Skämma bort dig själv med ett restaurangbesök?

På den här webbsidan hittar du information om Hos Martin i Fredrikstad. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Hos Martins meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Hos Martins öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.