Wok & Bowl Market i Fredrikstad - RestaurangMenyn

Storgata 3, Fredrikstad


Åpningstider idag: 12:00 - 21:00

RecensionerKristine
14/10/2022
God mat, litt mye nudler i forhold til kylling/grønnsaker
Matthew
13/10/2022
Del
Camilla
12/10/2022
Veldig liten porsjon. Mye rausere før.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Wok & Bowl Market i Fredrikstad. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Wok & Bowl Markets meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Wok & Bowl Markets åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Wok & Bowl Market i Fredrikstad. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Wok & Bowl Markets meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Wok & Bowl Markets åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Taggad på mat?

På den här webbsidan hittar du information om Wok & Bowl Market i Fredrikstad. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Wok & Bowl Markets meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Wok & Bowl Markets öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.