Ying's Chinese Kitchen i Fredrikstad - RestaurangMenyn

Hassingveien 40, Fredrikstad


Åpningstider idag: 11:00 - 19:00

RecensionerRuth
18/11/2022
Knall bra👍🏻😃😃
Helena
20/10/2022
God smak. Men veldig små porsjoner i forhold til andre plasser.
Frida
12/10/2022
Not very spicy and the noodles were mushy, but tasted okay

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Ying's Chinese Kitchen i Fredrikstad. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Ying's Chinese Kitchens meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Ying's Chinese Kitchens åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Ying's Chinese Kitchen i Fredrikstad. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Ying's Chinese Kitchens meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Ying's Chinese Kitchens åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Hungrig som en björn?

På den här webbsidan hittar du information om Ying's Chinese Kitchen i Fredrikstad. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Ying's Chinese Kitchens meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Ying's Chinese Kitchens öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.