Döneriet Fredrikstad Sentrum i Fredrikstad - RestaurangMenyn

Brogata 23, Fredrikstad


Åpningstider idag: 13:15 - 22:00

RecensionerEmil
21/11/2022
Beste babben i byen?
Nhu-Phung
20/11/2022
fikk mild saus når jeg ville ha medium og de glemte resten av bestillingen min. så foodramannen måtte gå å hente resten av den samt hele bestillingen ble forskinga
jon
18/09/2022
Mangla drikke, ødela hele måltidet.. blir lenge igjen til jeg bestiller herfra

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Döneriet Fredrikstad Sentrum i Fredrikstad. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Döneriet Fredrikstad Sentrums meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Döneriet Fredrikstad Sentrums åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Döneriet Fredrikstad Sentrum i Fredrikstad. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Döneriet Fredrikstad Sentrums meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Döneriet Fredrikstad Sentrums åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Lyxa till det med lite god hämtmat?

På den här webbsidan hittar du information om Döneriet Fredrikstad Sentrum i Fredrikstad. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Döneriet Fredrikstad Sentrums meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Döneriet Fredrikstad Sentrums öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.