Johnny's Pizza i Fredrikstad - RestaurangMenyn

Lislebyveien 191c, Fredrikstad


Åpningstider idag: 11:00 - 22:00

RecensionerDaniel
20/11/2022
Manglet deler av bestillingen.
Christina
15/11/2022
Smakte litt dårlig kjøtt, redd noe var surt. Pleier å være fornøyd men var skreptisk mår jeg smakte på pizzaen denne gangen.
Terje
14/11/2022
pizzaen var bra,men den kom en hel time for tidlig, så det ble ikke like vellykket filmkveld som planlagt.Omtrent et kvarter etter faktisk levering fikk jeg beskjed om at den var plukket opp og på vei

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Johnny's Pizza i Fredrikstad. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Johnny's Pizzas meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Johnny's Pizzas åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Johnny's Pizza i Fredrikstad. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Johnny's Pizzas meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Johnny's Pizzas åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Taggad på lite käk?

På den här webbsidan hittar du information om Johnny's Pizza i Fredrikstad. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Johnny's Pizzas meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Johnny's Pizzas öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.