1985 i Fredrikstad - RestaurangMenyn

Brochs gate 7, Fredrikstad


Åpningstider idag: 11:00 - 20:00

RecensionerPhilip
12/11/2022
Maten ble levert i en knyttet plastpose, hvor alt innholdet, både mat og annen emballasje, var svært fuktig. Maten var også kald, og rett og slett inne spiselig.
Knut
10/11/2022
Kald og lang ventetid. Blir ikke å handle mere hos dere
Stian
13/10/2022
God smak. God dipp. Maten blir fort kald ved levering.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om 1985 i Fredrikstad. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på 1985s meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også 1985s åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om 1985 i Fredrikstad. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på 1985s meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også 1985s åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Vem bjuder?

På den här webbsidan hittar du information om 1985 i Fredrikstad. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på 1985s meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även 1985s öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.