Timmy Donut Fredrikstad i Fredrikstad - RestaurangMenyn

Nyygaardsgata 46, Fredrikstad


Åpningstider idag: 11:00 - 18:00

RecensionerMartin
20/06/2022
good yes mm much good yes
Julie
22/05/2022
Jeg bestilte en oreo donut og en karamell donut. Jeg fikk 6 karamell donut og 6 oreo jeg skrev at jeg vile ha en av vær
Helene
13/03/2022
Utrolig gode donuts skule øsnke vi fikk litt mer forskjelige smaker en fire og tre av den samme smaken og to av sjokolade og to jordbeær litt mere variasjon men smaken og alt var perfekt anbefales.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Timmy Donut Fredrikstad i Fredrikstad. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Timmy Donut Fredrikstads meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Timmy Donut Fredrikstads åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Timmy Donut Fredrikstad i Fredrikstad. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Timmy Donut Fredrikstads meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Timmy Donut Fredrikstads åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Vem bjuder?

På den här webbsidan hittar du information om Timmy Donut Fredrikstad i Fredrikstad. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Timmy Donut Fredrikstads meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Timmy Donut Fredrikstads öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.