Tiramisu Cafe & Restaurant i Fredrikstad - RestaurangMenyn

Farmanns gate 13, Fredrikstad


Åpningstider idag: 11:30 - 22:00

RecensionerAndreas
07/11/2022
jeg hadde bokstavelig talt betalt en arm og et bein for disse nydelige milkshakene
Helen
03/11/2022
Fikk ikke potetbåter, men vanlig pommes og maten var kald. Men burgeren var god på smak ellers ;)
Øyvind
04/10/2022
Vanlig gatekjøkken burger, god på smak. Litt tørrstekt

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Tiramisu Cafe & Restaurant i Fredrikstad. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Tiramisu Cafe & Restaurants meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Tiramisu Cafe & Restaurants åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Tiramisu Cafe & Restaurant i Fredrikstad. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Tiramisu Cafe & Restaurants meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Tiramisu Cafe & Restaurants åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Äta ute idag?

På den här webbsidan hittar du information om Tiramisu Cafe & Restaurant i Fredrikstad. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Tiramisu Cafe & Restaurants meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Tiramisu Cafe & Restaurants öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.