Prima Plora Gyros i Fredrikstad - RestaurangMenyn

Storgata 1, Fredrikstad


Åpningstider idag: 11:00 - 22:00

RecensionerOle
04/11/2022
Fikk ikke det vi hadde bestilt. Begge rettene var feil.
Christine
07/10/2022
maten var iskald og smakløst, tazikin smakte tannkrem å var ikke noe god.
Grete
22/09/2022
God. Savnet litt mere grønnsaker og litt mindre kjøtt!

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Prima Plora Gyros i Fredrikstad. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Prima Plora Gyros meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Prima Plora Gyros åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Prima Plora Gyros i Fredrikstad. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Prima Plora Gyros meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Prima Plora Gyros åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Vad blir det för mat idag?

På den här webbsidan hittar du information om Prima Plora Gyros i Fredrikstad. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Prima Plora Gyros meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Prima Plora Gyros öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.