Doughtales i Fredrikstad - RestaurangMenyn

Nygaardsgata 55, Fredrikstad


Åpningstider idag: 11:00 - 18:00

RecensionerTrond-Erik
27/09/2022
Har «ALDRI» det jeg bestiller. Hvis dere er tomme er en eller flere type donuts så ta det bort fra menyen!
Karoline
25/09/2022
Gode kuler i boba teen. Teen smakte dog litt som såpevann. Fikk feil donuts! Endte opp med noe kvalmende jordbærskvip når jeg bestilte sjokolade/karamell.
Jara
21/07/2022
Desidert de beste donuts i Fredrikstad!!

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Doughtales i Fredrikstad. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Doughtales meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Doughtales åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Doughtales i Fredrikstad. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Doughtales meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Doughtales åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Låta någon annan laga maten idag?

På den här webbsidan hittar du information om Doughtales i Fredrikstad. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Doughtales meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Doughtales öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.