JaFs Gressvik i Fredrikstad - RestaurangMenyn

Storveien 78, Fredrikstad


Åpningstider idag: Stengt

RecensionerAnders
20/11/2022
Fikk feil mat. Bestilte burger med bare ost og fikk med masse grønnsaker og dressing. Måtte bare kastes
Beatrice
04/11/2022
Utrolig god mat 😁
Ole
30/10/2022
Vi ønsker pengene våre tilbake. Kald mat, feil mat og dårlig kundeservice. Vi drar for å hente maten. Han har rotet bort bestillingen vår. Vi bor 3 min unna. Vi må vente 20 min over tiden!

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om JaFs Gressvik i Fredrikstad. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på JaFs Gressviks meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også JaFs Gressviks åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om JaFs Gressvik i Fredrikstad. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på JaFs Gressviks meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også JaFs Gressviks åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Dags att fylla på med ny energi?

På den här webbsidan hittar du information om JaFs Gressvik i Fredrikstad. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på JaFs Gressviks meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även JaFs Gressviks öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.