Los Tacos Fredrikstad i Fredrikstad - RestaurangMenyn

Storgata 13, Fredrikstad


Åpningstider idag: 11:00 - 22:00

RecensionerDelina
20/11/2022
Utrolig sen levering, ringte ikke når han kom, leverte uten å si ifra. Så på kart at han kjørte rundt om kring før han kom til meg, som resulterte i kald mat og sen levering
Waldemar
14/11/2022
Maten var kald, hentet kun noen et par minutter etter maten var fersig
Andrea
26/10/2022
Fikk ikke ekstra av det jeg bestilte. Glemte osten også.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Los Tacos Fredrikstad i Fredrikstad. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Los Tacos Fredrikstads meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Los Tacos Fredrikstads åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Los Tacos Fredrikstad i Fredrikstad. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Los Tacos Fredrikstads meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Los Tacos Fredrikstads åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Lyxa till det med lite god hämtmat?

På den här webbsidan hittar du information om Los Tacos Fredrikstad i Fredrikstad. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Los Tacos Fredrikstads meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Los Tacos Fredrikstads öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.