Tommeliten Pizza i Fredrikstad - RestaurangMenyn

Sarpsborgveien 415, Fredrikstad


Åpningstider idag: 15:00 - 21:00

RecensionerPaul
23/10/2022
Perfect!
John
09/09/2022
Ingen kebabsaus :(
Emilie
17/07/2022
Bløt og smakløs pomes frites. Lite bacon på burgeren med tanke på ekstrabeløpet. 2 skiver med bacon for 30kr? Det er ikke greit. I tillegg fikk ingen av oss ost på burgeren selv om det skulle være med

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Tommeliten Pizza i Fredrikstad. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Tommeliten Pizzas meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Tommeliten Pizzas åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Tommeliten Pizza i Fredrikstad. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Tommeliten Pizzas meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Tommeliten Pizzas åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Hungrig som en björn?

På den här webbsidan hittar du information om Tommeliten Pizza i Fredrikstad. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Tommeliten Pizzas meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Tommeliten Pizzas öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.