Mezzo & Grill i Fredrikstad - RestaurangMenyn

stortorvet 1 C, Fredrikstad


Åpningstider idag: 13:00 - 22:00

RecensionerTorjus
20/02/2022
Utrolig bra, og veldig mye for pengene.
Mathias
09/02/2022
Very good, very niiice! Store hvitløksbrød🤤
Silje
09/01/2022
Nydelig mat!! Verdt hver krone.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Mezzo & Grill i Fredrikstad. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Mezzo & Grills meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Mezzo & Grills åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Mezzo & Grill i Fredrikstad. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Mezzo & Grills meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Mezzo & Grills åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Dags att fylla på med ny energi?

På den här webbsidan hittar du information om Mezzo & Grill i Fredrikstad. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Mezzo & Grills meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Mezzo & Grills öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.