Chang Cheng i Fredrikstad - RestaurangMenyn

Storgata 14, Fredrikstad


Åpningstider idag: 13:30 - 22:00

RecensionerAleksander
27/10/2022
Den dårligste biffen jeg noen har har fått levert. Tynn og ihjelstekt/well done. totalt smakløs.
Ada
24/10/2022
Smaken er bra, men dere burde legge til flere ingredienser som peanøtter og en god del mer grønnsaker for at man skal bli ordentlig mett, og prisen er da litt høy.
Ida
31/08/2022
Den var helt okei. Jeg fikk det jeg bestilte, men ellers ganske kjedelig i forhold til pris.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Chang Cheng i Fredrikstad. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Chang Chengs meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Chang Chengs åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Chang Cheng i Fredrikstad. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Chang Chengs meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Chang Chengs åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Hungrig som en björn?

På den här webbsidan hittar du information om Chang Cheng i Fredrikstad. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Chang Chengs meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Chang Chengs öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.