Stig Inn Mjøndalen i Drammen - RestaurangMenyn

Nedre Tverrgate 18, Mjøndalen, Norway, Drammen


Åpningstider idag: 14:00 - 23:00

RecensionerMichael
15/10/2022
god
anonymous
25/06/2022
Sure levratører
Niklas
30/04/2022
Calzonen var kald, mye av osten som ikke var smeltet, litt av deigen på toppen var rå og det var ingen pepperoni. Da vi fikk maten levert lå halve middagen i posen og ikke i esken...

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Stig Inn Mjøndalen i Drammen. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Stig Inn Mjøndalens meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Stig Inn Mjøndalens åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Stig Inn Mjøndalen i Drammen. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Stig Inn Mjøndalens meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Stig Inn Mjøndalens åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Dags att fylla på med ny energi?

På den här webbsidan hittar du information om Stig Inn Mjøndalen i Drammen. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Stig Inn Mjøndalens meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Stig Inn Mjøndalens öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.