Punjabi Tikka i Drammen - RestaurangMenyn

Griffenfelds gate 5, Drammen


Åpningstider idag: 14:00 - 22:00

RecensionerAyten
04/11/2022
Den fulgte ikke med salat, maten inneholdte nesten bare saus og veldig lite kylling. Var ikke sendt med bestikk. Dårlig kundeservice fra ansatten på restauranten
Marianne
31/10/2022
Bestillingen var ikke komplett
Hana
24/10/2022
Den var kald og ikke god

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Punjabi Tikka i Drammen. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Punjabi Tikkas meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Punjabi Tikkas åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Punjabi Tikka i Drammen. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Punjabi Tikkas meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Punjabi Tikkas åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Kurrar det i kistan?

På den här webbsidan hittar du information om Punjabi Tikka i Drammen. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Punjabi Tikkas meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Punjabi Tikkas öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.