Texas Pizza i Drammen - RestaurangMenyn

Vårveien 25, Drammen


Åpningstider idag: 14:00 - 21:00

RecensionerSinan
27/09/2022
Valgte stor kyllingkebab, fikk liten.
Vidar
26/05/2022
Veldig lite smak i pizzaene
anonymous
10/05/2022
Kjøttet smakte rart, litt usikker på kvaliteten til produktene

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Texas Pizza i Drammen. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Texas Pizzas meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Texas Pizzas åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Texas Pizza i Drammen. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Texas Pizzas meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Texas Pizzas åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Skämma bort dig själv med ett restaurangbesök?

På den här webbsidan hittar du information om Texas Pizza i Drammen. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Texas Pizzas meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Texas Pizzas öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.