Jonas B. Italian Diner i Drammen - RestaurangMenyn

Bragernes Torg 8, Drammen


Åpningstider idag: 11:00 - 21:00

RecensionerAleksander
18/11/2022
Fikk pizzaen levert på høykant…
Mari
04/11/2022
Maten var kald
Sara
06/10/2022
Kald, brukte dobbelt så lang tid som først forespeilet..

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Jonas B. Italian Diner i Drammen. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Jonas B. Italian Diners meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Jonas B. Italian Diners åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Jonas B. Italian Diner i Drammen. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Jonas B. Italian Diners meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Jonas B. Italian Diners åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Vem bjuder?

På den här webbsidan hittar du information om Jonas B. Italian Diner i Drammen. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Jonas B. Italian Diners meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Jonas B. Italian Diners öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.