Masalabar Indisk Restaurant i Drammen - RestaurangMenyn

Tollbugata 1, Drammen


Åpningstider idag: 15:00 - 22:00

RecensionerHanne
15/11/2022
Lunka mat.
Elin
13/11/2022
Litt smakløs. Vi fikk ikke ekstra som vi spurte etter. Ikke noe grønnsaker, ikke moe salat. Litt kjedelig. Styrken var ok
Kathrine
18/10/2022
Maten er supergod!

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Masalabar Indisk Restaurant i Drammen. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Masalabar Indisk Restaurants meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Masalabar Indisk Restaurants åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Masalabar Indisk Restaurant i Drammen. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Masalabar Indisk Restaurants meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Masalabar Indisk Restaurants åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Taggad på lite käk?

På den här webbsidan hittar du information om Masalabar Indisk Restaurant i Drammen. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Masalabar Indisk Restaurants meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Masalabar Indisk Restaurants öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.