San Remo Pizza & Grill i Drammen - RestaurangMenyn

Skippergata 58, Drammen


Åpningstider idag: 11:00 - 22:00

RecensionerNatalie
18/11/2022
Den var helt stekt ihjel, og bare luftklumper så man ikke smakte osten på halve pizzaen, det var dritt. Men han som leverte var veldig hyggelig!
Piotr
18/08/2022
for 300 kr fikk jeg en liten pizza og det var rotete, hva skal dette være? Jeg tok et bilde for første gang jeg møtte hva. fordi det var håpløst
Svein
16/08/2022
god mat, men fikk fanta i stede for fanta exotic

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om San Remo Pizza & Grill i Drammen. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på San Remo Pizza & Grills meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også San Remo Pizza & Grills åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om San Remo Pizza & Grill i Drammen. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på San Remo Pizza & Grills meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også San Remo Pizza & Grills åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Lyxa till det med lite god hämtmat?

På den här webbsidan hittar du information om San Remo Pizza & Grill i Drammen. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på San Remo Pizza & Grills meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även San Remo Pizza & Grills öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.