Yaya's Drammen i Drammen - RestaurangMenyn

Engene 6, Drammen


Åpningstider idag: Stengt

RecensionerIda
14/08/2022
Kyllingen var veldig tørr og det smakte mindre enn vanlig. Bestiller dette ganske ofte og blw skuffet.
Andre
18/06/2022
Tørt kjøtt
Cecilie
12/06/2022
Smakløst men med veldig mye pepper på toppen.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Yaya's Drammen i Drammen. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Yaya's Drammens meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Yaya's Drammens åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Yaya's Drammen i Drammen. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Yaya's Drammens meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Yaya's Drammens åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Taggad på mat?

På den här webbsidan hittar du information om Yaya's Drammen i Drammen. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Yaya's Drammens meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Yaya's Drammens öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.