Burgerheim i Drammen - RestaurangMenyn

Hauges Gate 10, Drammen


Åpningstider idag: 11:00 - 21:00

RecensionerKathrin
20/11/2022
Hamburgeren smakte ikke godt, usmak på kjøttet
Sonia
12/11/2022
Manglet fries og en drikke på bestillingen. Ikke mulig å få tak i burgerheim for det er jo ikke noe nummer å finne noe sted.
Aleks
02/11/2022
<3 beste burger

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Burgerheim i Drammen. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Burgerheims meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Burgerheims åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Burgerheim i Drammen. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Burgerheims meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Burgerheims åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Lyxa till det med lite god hämtmat?

På den här webbsidan hittar du information om Burgerheim i Drammen. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Burgerheims meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Burgerheims öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.