Mekong Kjøkken i Drammen - RestaurangMenyn

Bragernes Torg 4, Drammen


Åpningstider idag: 11:00 - 21:00

RecensionerLinn
15/11/2022
veldig god mat

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Mekong Kjøkken i Drammen. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Mekong Kjøkkens meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Mekong Kjøkkens åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Mekong Kjøkken i Drammen. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Mekong Kjøkkens meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Mekong Kjøkkens åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Kurrar det i kistan?

På den här webbsidan hittar du information om Mekong Kjøkken i Drammen. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Mekong Kjøkkens meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Mekong Kjøkkens öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.