Tiptop Pizza & Burger Øren i Drammen - RestaurangMenyn

Hans Hansens vei 127, Drammen


Åpningstider idag: 12:00 - 22:00

RecensionerSimen
20.11.2022
fantastisk
Stian
19.11.2022
Bestillingen hadde mangler
Kitane
15.11.2022
lenge siden jeg har hatt så god pizza. smakfull deig og digge fries med hamburgeren!

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Tiptop Pizza & Burger Øren i Drammen. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Tiptop Pizza & Burger Ørens meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Tiptop Pizza & Burger Ørens åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Tiptop Pizza & Burger Øren i Drammen. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Tiptop Pizza & Burger Ørens meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Tiptop Pizza & Burger Ørens åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Taggad på lite käk?

På den här webbsidan hittar du information om Tiptop Pizza & Burger Øren i Drammen. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Tiptop Pizza & Burger Ørens meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Tiptop Pizza & Burger Ørens öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.