Anatolia Drammen i Drammen - RestaurangMenyn

Nedre Strandgata 9, Drammen


Åpningstider idag: 14:00 - 22:00

RecensionerUgur
12.11.2022
smaker fantastisk, men venta 20 minutter over tida ved pick-up. ingen beklagelse eller ingenting.
axel
31.7.2022
maten var good men alt forlite for hva det kostet
Nina
17.7.2022
Fikk en annen rett enn den jeg bestilte.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Anatolia Drammen i Drammen. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Anatolia Drammens meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Anatolia Drammens åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Anatolia Drammen i Drammen. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Anatolia Drammens meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Anatolia Drammens åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Kurrar det i kistan?

På den här webbsidan hittar du information om Anatolia Drammen i Drammen. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Anatolia Drammens meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Anatolia Drammens öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.