King Shawarma Marawi i Drammen - RestaurangMenyn

Fjellsveien 4, Drammen


Åpningstider idag: 11:00 - 22:00

RecensionerHenrik
01/10/2022
Veldig tørr kylling
Majed
17/09/2022
Jeg bestilt Shawarma men jeg men det var ikke Shawarma🤢, smaker ikke godt, jeg kastet en del av maten i søppel.
Magnus
11/09/2022
Veldig god mat, men krispy rull var veldig små så vi ble ikke mett av de porsjonene.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om King Shawarma Marawi i Drammen. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på King Shawarma Marawis meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også King Shawarma Marawis åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om King Shawarma Marawi i Drammen. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på King Shawarma Marawis meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også King Shawarma Marawis åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Time for a meal?

På den här webbsidan hittar du information om King Shawarma Marawi i Drammen. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på King Shawarma Marawis meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även King Shawarma Marawis öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.