LETT Drammen i Drammen - RestaurangMenyn

Nedre Storgate 3, Drammen


Åpningstider idag: 10:00 - 21:00

RecensionerAhsan
29.10.2022
🤮🤮🤮🤮
Masooma
14.10.2022
God og sunn mat :-)
Romain
8.10.2022
Matem var kald og våt (gjennomvåt)

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om LETT Drammen i Drammen. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på LETT Drammens meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også LETT Drammens åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om LETT Drammen i Drammen. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på LETT Drammens meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også LETT Drammens åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Alla förtjänar en matpaus.

På den här webbsidan hittar du information om LETT Drammen i Drammen. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på LETT Drammens meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även LETT Drammens öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.