Snappys Bragernes i Drammen - RestaurangMenyn

Nedre Storgate 23, Drammen


Åpningstider idag: 11:00 - 22:00

RecensionerKrystian
19/11/2022
bestiling var ikke komplett
Jonas
18/11/2022
Kjempegod mat, men det var så mye i kebabrullen at det var nermest umulig å kunne spise den som den var. Så ble nødt til å ha den åpen på talerken og spise en god del før det var mulig å lukke rullen
Ruben
12/11/2022
Maten ble levert til feil adresse først, når den omsider kom frem var all mat kald.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Snappys Bragernes i Drammen. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Snappys Bragernes meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Snappys Bragernes åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Snappys Bragernes i Drammen. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Snappys Bragernes meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Snappys Bragernes åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Lyxa till det med lite god hämtmat?

På den här webbsidan hittar du information om Snappys Bragernes i Drammen. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Snappys Bragernes meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Snappys Bragernes öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.